Back to the top

Over ons

Tim Bruisschaart - Zanger

Tim

025d8968-1e9b-4762-b40b-e859170fd4af-boost

Jochem

IMG_1752-scaled-boost

Rick

Picture1-boost

Sergio

Bram

Get yourself ready and be prepared to get reloaded!


Van dorpsfeesten tot studentenfeesten door heel Nederland. RE-LOAD zet al bijna tien jaar lang elke locatie op zijn kop met knallende hits die iedereen kent. De mengelmoes van nostalgische en recentelijke hits zorgen ervoor dat jong en oud naast elkaar de voetjes van de vloer gooien! 100% feest!

Van rock tot rap en Nederlandse hitjes, niks is te gek. Zelfs bij nummers waarvan je het zelf niet verwacht gaat het dak eraf en zul je hoogstwaarschijnlijk meezingen- en dansen! Een avondje RE-LOAD zul je dan ook zeker niet gauw vergeten.

De band barst van de energie en weet dat dan ook als geen ander over te brengen op het publiek. Kreten als “We Want More” zijn daarom ook meer regel dan uitzondering. De originele en strikt geheime RE-LOAD saus die verwerkt wordt in de nummers maakt een optreden van deze band een unieke ervaring, dit wil je niet missen!

Het repertoire van de band bestaat enkel uit hits, pauze zit er hierbij niet in voor het publiek. Er zal absoluut gezongen, gedanst en gehost worden. Recentelijke hits van onder andere Taio Cruz, Ed Sheeran, Macklemore en Kraantje Pappie tot oudere hits, omhult met de originele RE-LOAD saus, van onder andere Guns ’n Roses, Eminem, Queen, Golden Earring en Green Day. Maar er is natuurlijk véél meer. RE-LOAD is dé band met een afwisselend, up-to-date repertoire en een no-nonsense instelling. De band gaat alleen voor volledige inzet.

Gewapend met een enthousiasmerende zanger, twee beukende gitaristen, een krullerige bassist en een knallende drummer toeren de ervaren bandleden door het land om iedereen de RE-LOAD ervaring te bezorgen. Waar zien we jou?

© 2020 RE-LOAD